Για το... θαύμα στο Χάρκοβο

Για το... θαύμα στο Χάρκοβο

Γιώργος Φραδελάκης
Για το... θαύμα στο Χάρκοβο

bet365

Εν αναμονή της απόφασης της ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει απόψε στο Χάρκοβο (20:00, ΟΤΕ Sport 3) για το... θαύμα κόντρα στη Μέταλιστ και την ανατροπή του 0-2 της Τούμπας.

Το σκορ του πρώτου αγώνα με τους Ουκρανούς, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Δικέφαλο του Βορρά για να ελπίζει σε πρόκριση... εντός των τεσσάρων γραμμών, αν και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στις 13 Αυγούστου, σε περίπτωση που τιμωρήσει τελικά τη Μέταλιστ με αποκλεισμό για την εμπλοκή της σε στημένο αγώνα. Παρ' όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς δεν ταξίδεψαν για... τουρισμό στο Χάρκοβο, όπως τόνισε και ο Χουμπ Στέφενς και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το 0-2 της Τούμπας.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται από χθες στην Ουκρανία και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το... τέλειο στο «Metalist Stadium». Στην προσπάθεια αυτή ο Στέφενς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, με εξαίρεση την χρησιμοποίηση του Λούκας πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Από εκεί και πέρα Ολίσε και Γεωργιάδης θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης (αριστερά ο πρώτος, δεξιά ο δεύτερος), με τους Τζιόλη και Λάζαρ να είναι το δίδυμο στο χώρο του κέντρου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σανθ Χακόμπο, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ και Κίτσιου.

Κόντρα στην παράδοση

Η προϊστορία δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που θα κάνει απόψε στο Χάρκοβο. Μόλις μία φορά άλλωστε στο παρελθόν έχει καταφέρει να προκριθεί έχοντας χάσει στην έδρα του, σε σύνολο οχτώ προσπαθειών. Συγκεκριμένα επρόκειτο γιο το 3-0 επί της Λιν το 2003 κι ενώ είχε χάσει από τους Νορβηγούς με 1-0 στην Τούμπα. Την ίδια στιγμή πάντως ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει μόλις δύο ήττες εκτός έδρας στην Ευρώπη την τελευταία τετραετία, την περσινή από τη Ραπίντ Βιέννης και κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα