Πίνο: «Ήθελα Κολομβία»

Πίνο: «Ήθελα Κολομβία»

Gazzetta team
Πίνο: «Ήθελα Κολομβία»

bet365

Στην πατρίδα του την Κολομβία ήθελε να επιστρέψει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, όπως παραδέχτηκε μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ανήκει εδώ και λίγες μέρες στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν τόνισε: «Υπήρχαν προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Σαουδική Αραβία, αλλά ήθελα να επιστρέψω στο Μεντεγίν. Ήταν όνειρό μου, είμαι οπαδός αυτής της ομάδας κι έκανα μεγάλη προσπάθεια να έρθω, όπως ξέρουν και οι διοικούντες. Συμφωνήσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από την πρώτη μέρα όλοι μου έδειξαν την αγάπη τους και τώρα απλώς θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Επιθυμία μου ήταν να επιστρέψω στην Κολομβία μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Τα χρήματα για μένα δεν είναι το παν».

Για να προσθέσει: «Έρχομαι από ένα γρήγορο ποδόσφαιρο και πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό της Κολομβίας, που είναι λίγο πιο αργό. Όμως έχω μεγάλη δίψα και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Εδώ όλοι με ξέρουν και γνωρίζουν τις ικανότητές μου. Είμαι ένας ακόμη εργάτης στα χέρια του κόουτς. Έρχομαι για να προσφέρω την πείρα μου και πιστεύω πως θα έχω θέση στην ενδεκάδα».

Τέλος σχετικά με την υποδοχή του κόσμου στην Κολομβία, συμπλήρωσε: «Στην Τουρκία και στην Ελλάδα ένιωσα την αγάπη των οπαδών, αλλά αυτή δεν συγκρίνεται με ό,τι συμβαίνει στην Κολομβία».

 

Τελευταία Νέα