«Για πάντα στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

«Για πάντα στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

Δημήτρης Βέργος
«Για πάντα στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

bet365

Σε συνέντευξή του στην Equipe, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Πορτογάλος θα κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπερναμπέου έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από την αρχή του καλοκαιριού με τα σενάρια της πιθανής επιστροφής του στο Μάντσεστερ για χάρη της... πρώην του Γιουνάιτεντ να φουντώνουν.

Σε χθεσινές του δηλώσεις τόσο ο Κάρλο Αντσελότι, όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασαν τη γνώμη ότι ο Πορτογάλος άσος θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά την έντονη φημολογία που υπάρχει και σήμερα ήταν η σειρά του Φλορεντίνο Πέρεθ να αναφερθεί στο μέλλον του Ρονάλντο.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναντικατάστατος στο ρόστερ των «Μερένχες» και δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σε καμία διαπραγμάτευση για την πώλησή του, εκφράζοντας με σιγουριά ότι ο Πορτογάλος θα μείνει για πάντα στο Μπερναμπέου.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και η Ρεάλ Μαδρίτης βασίζεται πάνω του. Μπορώ να βεβαιώσω ότι στη Ρεάλ θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση μέχρι στιγμής», ήταν τα λόγια του Πέρεθ στη γαλλική εφημερίδα Equipe.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα