«Καμία επαφή για Κλωναρίδη»

Gazzetta team
«Καμία επαφή για Κλωναρίδη»

bet365

Τα σενάρια που την ήθελαν να βρίσκεται σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη διαψεύδει η ΑΕΚ, που δεν προτίθεται να δεχτεί παίκτες από την Κ20 του Τριφυλλιού.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν τη φόρμουλα μέσα από την οποία θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση του 23χρονου εξτρέμ και σ' αυτό το πλαίσιο υπήρξαν σενάρια που τους ήθελαν να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ένωση. Στο συμβόλαιο του παίκτη εξάλλου υπάρχει ρήτρα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα, γεγονός που δυσκολεύει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο διέψευδαν το συγκεκριμένο γεγονός, λέγοντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με τους «πράσινους», όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ». Παράλληλα σημείωναν ότι δεν υπάρχει η περίπτωση να δεχτούν απλά κάποιους παίκτες από την Κ20 του Τριφυλλιού σε αντάλλαγμα για τη ρήτρα και θα διαπραγματεύονταν μόνο στο ενδεχόμενο που βρεθούν περιπτώσεις οι οποίες πραγματικά θα αξίζουν να ασχοληθούν μαζί τους, σύμφωνα πάντα με τα «θέλω» των ανθρώπων της Ένωσης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα