Ανακοίνωσε δύο ο Βόλος

Ανακοίνωσε δύο ο Βόλος

bet365

Και επίσημα παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι Ρόκας και Γεωργίου, που ανακοινώθηκαν και επίσημα από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ρόκα και του Θανάση Γεωργίου. Και οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων».

Ο Στάθης Ρόκας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: «Έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Την παρούσα χρονική στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο πράξεις, ώστε να πετύχουμε το μοναδικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ λίγκα».

Ο Θανάσης Γεωργίου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, υποστήριξε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι τιμή να αγωνίζεται σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, διότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Στόχος δικός μου αλλά και όλων όσοι ανήκουμε στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι να οδηγήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα που είναι η φυσική της θέση και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς θα τα έχουμε καταφέρει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα