«Θα ανέβουμε επίπεδο με Δ. Γιαννακόπουλο»

«Θα ανέβουμε επίπεδο με Δ. Γιαννακόπουλο»

Gazzetta team
«Θα ανέβουμε επίπεδο με Δ. Γιαννακόπουλο»

bet365

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανέβει επίπεδο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα ηνία του συλλόγου.

Όπως γράφτηκε από χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο αναλαμβάνοντας την ΑΕ Σπάρτης. Αυτή την εξέλιξη ο φίλαθλος της τοπικής ομάδας τη βλέπει με... καλό μάτι, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Νικόλαρος. Ο πρόεδρος του συλλόγου, μάλιστα, πιστεύει ότι μπορεί να ανέβει επίπεδο έχοντας τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού στα ηνία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είχαμε μία συνάντηση με τον κύριο Γιαννακόπουλο το Σάββατο. Ωστόσο, και τις προηγούμενες μέρες είχαμε και άλλες συναντήσεις από τις οποίες προέκυψε το συμπέρασμα πως από μόνοι μας και χωρίς τη βοήθεια του κύριου Γιαννακόπουλου δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. Μάλιστα, κατά καιρούς η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει βοηθήσει αρκετές ομάδες από τον τόπο της».

Για την μορφή της συνεργασίας που θα υπάρχει: «Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι πολυάσχολος, αφού πρέπει να ασχοληθεί και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία μαζί του, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν μας έχει δώσει εντολή να συγκροτήσουμε το Δ.Σ. και να ξεκινήσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Από την πλευρά του ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την κίνηση και όλοι είναι θετικοί. Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το μέλλον του συλλόγου: «Μακάρι να δούμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Σουπερ Λίγκα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να συμβεί. Σίγουρα, πρότυπό μας είναι ο Αστέρας Τρίπολης όπου σε λίγα χρόνια κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Τελευταία Νέα