Ο Παληγεώργος στην Παναχαϊκή

Gazzetta team
Ο Παληγεώργος στην Παναχαϊκή

bet365

Την απόκτηση του Χρήστου Παληγεώργου που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης του ποδοσφαιριστή Χρήστου Παληγεώργου. Ο Χρήστος Παληγέωργος είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και θα αποτελέσει μαζί με τον Σπύρο Σπίνουλα το δίδυμο των δεξιών μπακ τόσο στην Football League όσο και στην Super League.

O Χρήστος Παληγέωργος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με διαφορετικές απολαβές τόσο στην Football League όσο και στην Super League. Ο αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελπίδα Αγρινίου (17 ετών), μετεγράφηκε στο Μαρκό όπου είχε 26 συμμετοχές, ακολούθως στον Εθνικό Αστέρα, Β’ εθνική (30 συμμετοχές), στην συνέχεια για 4 χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά και πανηγύρισε 3 ανόδους από την Δ’ Εθνική στην Football League 2, από την Football League 2 στην Football League και από την Football League στην Super League.

Στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Πλατανιάς είχε περισσότερες από 140 συμμετοχές.
Τον Δεκέμβριο πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με την Νίκη Βόλου, αγώνας στον οποίο πέτυχε ένα υπέροχο goal. Ο Χρήστος Παληγέωργος είναι απόλυτη επιλογή του προπονητή μας κ. Τιμόθεου Καβακά».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του αχαϊκού συλλόγου στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω με αυτήν να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να ανέβουμε στην Super League».


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα