Κωνσταντίνου: «Έζησα ένα όνειρο»

Κωνσταντίνου: «Έζησα ένα όνειρο»

bet365

Τα καλύτερα ευχήθηκε στον Απόλλωνα, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, που με τά από 5 χρόνια αποτελεί παρελθόν από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Με δήλωσή του στη σελίδα του Απόλλωνα στο facebook ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ανέφερε:

«Μετά από 5 χρόνια παρουσίας μου στον Απόλλωνα το ταξίδι μου με την ομάδα τελειώνει εδώ! Πέρασα 5 απίστευτα χρόνια με φοβερές συγκινήσεις πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές χαρές. Όταν ήρθα στην ομάδα δεν πίστευα ποτέ ότι θα πετύχω όλα αυτά, ήταν απλά ένα όνειρο κι όμως κατακτήσαμε 3 πρωταθλήματα και ξαναφέραμε την ομάδα εκεί που της αξίζει! Εν μέρει το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, γιατί εγώ φεύγω από την ομάδα, αλλά η ομάδα μένει και έτσι θα είναι πάντα! Γιατί αυτή η ομάδα είναι μια ιστορία, ένας πολιτισμός, μια ιδέα για όλους αυτούς που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Σταμάτη Βελλή, την οικογένειά του, όλους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, γιατί, όταν ήρθα για πρώτη φορά, αυτούς βρήκα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα όπου με βοήθησαν να αναδειχθώ και να πετύχω πράγματα τα οποία δεν είχα σκεφτεί καν ότι μπορώ να τα πετύχω με τον Απόλλωνα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με πίστεψαν και ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να τους αντάμειψα με την παρουσία μου στην ομάδα και εύχομαι κάποια μέρα να μπορέσω να ξαναγυρίσω, όταν τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μένα!

Τέλος, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτό τον υπέροχο κόσμο αυτής της ομάδας που και στα εύκολα και στα δύσκολα με υποστήριζε, με πίστευε και μου συμπαραστάθηκε μέχρι τελευταία στιγμή! Ήταν μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα και φόρεσα τη φανέλα του Απόλλωνα αλλά και το περιβραχιόνιο. Σας ευχαριστώ όλους, να είστε όλοι καλά και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας στη Superleague. Κωνσταντίνου Δημήτρης -6-».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα