«Ερυθρόλευκες» απουσίες

«Ερυθρόλευκες» απουσίες

bet365

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός από τον... τελικό της Τετάρτης κόντρα στον Παναιτωλικό. Πολλά τα προβλήματα απουσιών για τους «ερυθρόλευκους».

Ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση έμεινε ο Ολυμπιακός, που μετά το δώρο του Ηρακλή, θέλει νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό την Τετάρτη, για να είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την άνοδό του στην Α' Εθνική.
Οι ερυθρόλευκοι, έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα απουσιών ενόψει του... τελικού της Τετάρτης, με μεγαλύτερο «θέμα» στα μετόπισθεν, όπου οι λύσεις έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Ο Κωστούλας είναι εκτός εδώ και καιρό, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Καρρά, ο οποίος αν και ψάχνει τρόπο να παίξει, αυτό μοιάζει σχεδόν αδύνατο. Εκτός από αυτούς, εκτός θα μείνει ο Γουσούλης που χτες αντίκρισε κόκκινη κάρτα, αλλά και ο Γκότοβος που έχει συμπληρώσει κίτρινες και είναι τιμωρημένος.

Το ίδιο ισχύει και για τους Τσιάτσιο και Καπετάνο, που συμπληρώνουν την μεγάλη λίστα των παικτών που δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αντίθετα, ο Ολίσε φαίνεται πως επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ και ο Μπρέσκα λογικά θα «σφίξει» το δόντια και θα θέση τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο θα κάνει και ο Κατσιαρός, αν και αυτό αποτελεί μεγάλο ρίσκο για την υγεία του.

Τέλος, μεγάλη ανάσα αναμένεται να δώσει στην ομάδα η επιστροφή των Παλαιολόγου και Γόγολου, οι οποίοι λογικά θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα