Ιασωνίδης: «Πέρασα μια ωραία σεζόν στον Απόλλωνα»

Gazzetta team
Ιασωνίδης: «Πέρασα μια ωραία σεζόν στον Απόλλωνα»

bet365

Για την φυγή του από τον Απόλλωνα, την άνοδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αλλά και για την αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού μίλησε ο πρώην παίκτης των «κυανολεύκων» Κώστας Ιασωνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη mikriliga.com:

Για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία:«Αυτό που καταφέραμε φέτος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο με το σπαθί μας. Αντρίκια».

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα μείνω στον Απόλλωνα. Πίστευα ότι μπορούσα να βοηθήσω και στη Σούπερ Λίγκα την ομάδα. Έγω έμεινα ικανοποιημένος από την παρουσία μου και πίστευα ότι θα το “εξαργυρώσω”. Δεν ήταν όμως στο χέρι μου. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να θέλουν και οι δύο. Απλά ενημερώθηκα ότι δεν θα συνεχίσω. Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν πειράζει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πέρασα μια ωραία σεζόν στον Απόλλωνα».

Για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα τόσο στον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Από τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας, μέχρι τον πρόεδρο του συλλόγου τον κ. Βελλή. Ήταν όλοι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές. Και στις χαρές και στις... στραβές. Ο Απόλλωνας είναι μέσα στην καρδιά μου. Έχω ξαναπαίξει στην ομάδα και παλαιότερα, όταν δεν είχαμε σορτσάκι να φορέσουμε!».

Για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Έχω συζητήσεις με κάποιες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις γιατί και η δική μου πρόθεση είναι να μην τραβήξει χρονικά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα