Τριποτσέρης: «Μπορούσε την άνοδο ο ΑΟΚ»

Gazzetta team
Τριποτσέρης: «Μπορούσε την άνοδο ο ΑΟΚ»

bet365

Για την εφετινή πορεία της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε μίλησε ο Θεόδωρος Τριποτσέρης.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΑΟΚ εξέφρασε την πεποιθησή του πως εαν δεν υπήρχαν τα προβλήματα που προέκυψαν οι «Αργοναύτες» θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την άνοδο.

Αναλυτικα η συνέντευξη του στην «Πρωινή»:

-Ήρθες στην Καβάλα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πώς τα περίμενες και πώς τα βρήκες;

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες. Στην πορεία όμως φάνηκε ότι άλλαξαν δεδομένα για την ομάδα και τελειώσαμε τελικά τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Με το ρόστερ που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς, νομίζω ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ. Είτε απευθείας, είτε με τα πλέι οφ».

-Τον Ιανουάριο η ομάδα είχε αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Μπορούσε και τότε να τα καταφέρει;

«Το πιστεύαμε και το Γενάρη, ότι μπορούμε να μπούμε τουλάχιστον στα πλέι οφ για την άνοδο. Ίσως όμως έπρεπε να ενισχυθούμε περισσότερο από τη στιγμή που έφυγαν παίκτες με αξία, όπως ο Ντιέ. Αποδυναμωθήκαμε και στο τέλος έπαιξαν τα νέα παιδιά. Αυτό νομίζω ότι σε τελική ανάλυση έκανε καλό στην ομάδα, βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας. Είναι 6-7 ποδοσφαιριστές που μπορούν συν το χρόνο, να προσφέρουν».

-Πώς βιώσατε όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε από ένα σημείο και μετά;

«Σίγουρα κάναμε υπομονή. Πάντως πολλές ομάδες ήταν στα ίδια επίπεδα. Μιλούσαμε με παίκτες άλλων ομάδων και πάνω κάτω περνούσαν τα ίδια. Οπότε εμείς δεν περνούσαμε… κάτι διαφορετικό. Στο 90% της κατηγορίας, συνέβαινε το ίδιο. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα».


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα