«Ευεργέτης ο Ψωμιάδης»

«Ευεργέτης ο Ψωμιάδης»

bet365

«Μέλι» στάζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη.

Ευεργέτη και... ανεπανάληπτο χαρακτήρισε τον Μάκη Ψωμιάδη ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «kavalapress».

Ο Τσοκτουρίδης υπήρξε γιατρός της Καβάλας, όταν αυτή ήταν στα χέρια του Ψωμιάδη και όπως τονίζει, η προσφορά της οικογένειας ήταν τεράστια για τα αθλητικά δρώμενα του νομού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει σταματήσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για την ομάδα, όμως δεν πιστεύει πως υπάρχει ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με αυτήν ως παράγοντας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσοκτουρίδη:
«Δεν νομίζω ότι θέλει να επανέλθει. Ήμουν συνεργάτης του όταν ήταν στην ομάδα και είδα τα λεφτά που διέθετε. Η προσφορά της οικογένειας Ψωμιάδη στα αθλητικά δρώμενα της πόλης υπήρξε τεράστια. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Είναι ο ευεργέτης του ΑΟΚ. Δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται, αλλά από όσο γνωρίζω δεν θα υπάρξει ανάμειξη ή ενασχόλησή του με την Καβάλα»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα