«Ρονάλντο, ο νέος Ντι Στέφανο»

«Ρονάλντο, ο νέος Ντι Στέφανο»

Θάνος Σαρρής
«Ρονάλντο, ο νέος Ντι Στέφανο»

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθάρισε ότι επιθυμία όλων είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια και να γράψει ιστορία όπως ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ είναι πολλά. Ο ισχυρός άνδρας των Μερένγκες, με συνέντευξή του στη Marca, ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Θα είμαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορώ. Το συμφέρον μου, αυτό του Κριστιάνο και των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να συνεχίσει εδώ για πολλά χρόνια. Και όταν όλος ο κόσμος θέλει κάτι είναι δύσκολο να μην συμβεί. Εγώ και η Ρεάλ Μαδρίτης το θέλουμε, ο Κριστιάνο το θέλει», τόνισε.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Γύρω του θέλουμε να περιστρέφεται το νέο μας πρότζεκτ. Οι ομάδες πάντα χτίζουν γύρω από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Στις μέρες τους, στρεφόταν γύρω από την Ντι Στέφανο και τον Ζιντάν. Τώρα είναι λογικό να γίνει γύρω από τον Κριστιάνο. Τίποτα καλύτερο από το να περιστρέφεται γύρω από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Θεωρούμε ότι η μορφή του μπορεί να εξισωσωθεί στην ιστορία του συλλόγου με αυτή του Ντι Στέφανο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα