Τσε Γκεβάρα και Ζορό ο Πάμπλο Γκαρσία

Τσε Γκεβάρα και Ζορό ο Πάμπλο Γκαρσία

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Τσε Γκεβάρα και Ζορό ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπαίνει ξανά στην πινακοθήκη του ΠΑΟΚ και ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον παίκτη-αντίδωρο που γεννήθηκε με φτιάξη παοκτζήδικη.

Επιστροφή του Παύλου Γαβριήλ Πέρεζ, του πασίγνωστου Πάμπλο Γκαρσία, αυτής της μοναδικής αλητόφατσας που ξεβράκωσε το βασίλειο της ασχετοσύνης που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Με μια κουβέντα. Τέτοιον παίκτη, τέτοια φιγούρα αν εκφράζεις συνείδηση ΠΑΟΚ, ψυχή ΠΑΟΚ, δεν του δείχνεις την πόρτα εξόδου.

Καμμιά σημασία αν ξαναφορέσει το κοντό παντελονάκι και συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ουρουγουανός με τον δικέφαλο στη φανέλλα. Αυτό που μετράει είναι ότι θα ξαναμπεί στην πινακοθήκη του ΠΑΟΚ. Σε όποιο πόστο της ομάδας.

Μόνον παράλογες, υπερβολικές και ακραίες δεν ήταν οι αντιδράσεις, πηγαίες και δικαιολογημένες πέρα για πέρα, στον κόσμο του ΠΑΟΚ όταν αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Πάμπλο Γκαρσία. Ενός γεννημένου παοκτσή.

Είναι γελοίο και ολότελα υποκριτικό να λέει ο φρέσκος ποδοσφαιριστής στην ομάδα, ο από μεταγραφή, ότι από μικρός ήταν οπαδός της. Όπως έχει γράψει ο αποδυτηριάκιας ο Γκαρσία πριν έρθει στην Θεσσαλονίκη δεν γνώριζε καμμία Ελλάδα και κανένα ΠΑΟΚ. Σα να τον είχαν κάνει σπέσιαλ παραγγελία, όμως. Επειδή από τα γεννοφάσκια του η φτιάξη του είναι παοκτζήδικη.

Τη δεκαετία ’60 στην Ελλάδα στη σούμα είχαν κυκλοφορήσει 77 περιοδικά. Και τα 77 από 77 φορές το καθένα είχαν βάλει εξώφυλλο την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτή ήταν η εθνική σταρ. Αυτή η ηθοποιός εξέφραζε τις χαζοχαρούμενες πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στη χαρά μας. Όχι η Έλλη Λαμπέτη, ούτε η Ειρήνη Παπά.

Είναι ο Γκαρσία η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΠΑΟΚ; Φωτιά να με κάψει. Ο Τσε Γκεβάρα είναι τούτος ο ρέμπελος, ο απροσάρμοστος, ο αιώνιος αντάρτης της λαϊκής φαντασίας. Αυτός είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Γι’ αυτό οι παοκτσήδες τον έκαναν εικόνισμα. Ποια Βουγιουκλάκη και ποιος Μπάρκουλης;

Ο Γκαρσία είναι ο Ζορό, ο Ρομπέν των Δασών του ΠΑΟΚ και άμα λάχει να ‘ουμε τραβάει και σουγιά, τη λάμα που την κουβαλάει στα απόκρυφά του, στα κάργα αρσενικά του όργανα.
Τι είναι ο ΠΑΟΚ, ρε; Αν ήξεραν τι είναι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δεν θα στερούσαν από τους παοκτσήδες το αντίδωρο που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία, το πρόσωπο που σημειολογικά τους δένει ακόμα περισσότερο με την ομάδα.

Τι γράφει ο Αποδυτηριάκιας στο apodytiriakias.gr για τις ανησυχίες των γάβρων λόγω… Μελισσανίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας