Πήρε νέα αναβολή ο Ψωμιάδης!

Πήρε νέα αναβολή ο Ψωμιάδης!

Gazzetta team
Πήρε νέα αναβολή ο Ψωμιάδης!

bet365

Το «γιοφύρι της Άρτας» θυμίζει η δίκη Ψωμιάδη, καθώς ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κατάφερε και πήρε νέα αναβολή στην δίκη κατά της ΠΑΕ. Στις 18 Σεπτεμβρίου η νέα εκδίκαση!

Νέα αναβολή στην δίκη Ψωμιάδη. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε και πέτυχε την αναβολή της σημερινής του δίκης για τις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 φτάνοντας αισίως τις εννιά αναβολές!

Το δικαστήριο αποφάσισε να δεχτεί τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Ψωμιάδης για την ανάγκη αναβολής για την μη έκδοση πρωτοβάθμιας απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Σκοπίων και όχι έφεσης, όπως επίσης και για λόγους απουσίας των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και για τον λόγο παραίτησης του δικηγόρου του Χαρίλαου Ψωμιάδη.

Πλέον, νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης για υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Με Ντέμη η δίκη

Με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιώργο Ρόκκα να δίνουν το παρών ξεκίνησε η δίκη Ψωμιάδη. Η δίκη Ψωμιάδη ξεκίνησε και στο δικαστήριο βρίσκονται και οι βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας, με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο. Στο πλευρό τους και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Μάκης Ψωμιάδης είναι κανονικά στο εδώλιο έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Σταύρο και την κόρη του Χριστίνα. Στο εδώλιο κάθονται επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ζήτησε νέα αναβολή με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αντιδράει και να απαντάει: «Εχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει;».

Η πλευρά Ψωμιάδη συνεχίζει να υποστηρίζει το αίτημά της τονίζοντας ότι έχει γίνει έφεση για το συμπληρωματικό έγγραφο έκδοσης του απο τα Σκοπιά, ενώ ζήτησαν και διακοπή αφού για άλλη μία φορά απουσιάζει δικηγόρος του Ψωμιάδη, αφού όπως αναφέρουν βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει απόλυτα τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Αποσύρθηκε η έδρα για να αποφασίσει το αίτημα αναβολής...

Οι δικηγόροι του Μάκη Ψωμιάδη πρόσθεσαν επίσης πως ζητούν αναβολή, επειδή θεωρούν πως δημοσιεύματα της «Ελευθεροτυπίας», την οποία ελέγχει ο Χάρης Οικονομόπουλος, αμφισβητούν την αντικειμενικότητα του δικαστηρίου. Ακόμα παραιτήθηκε και ο δικηγόρος του Ψωμιάδη επειδή θίχτηκε από δημοσιεύματα της ίδιας εφημερίδας και έτσι ζητήθηκε αναβολή για να βρει νέο δικηγόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα