«Καλύτερος ο Μπέιλ από Νεϊμάρ»

«Καλύτερος ο Μπέιλ από Νεϊμάρ»

bet365

Ο μάνατζερ του Ουαλού έστειλε το μήνυμα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο 23χρονος είναι ανώτερος του Βραζιλιάνου.

Στο φινάλε ενός μακροσκελούς σίριαλ, η Μπαρτσελόνα απέκτησε πριν μερικές μέρες τον Βραζιλιάνο άσο της Σάντος με την τιμή του να υπολογίζεται συνολικά περίπου στα 80 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ ετοιμάζεται να απαντήσει.

Οι Μερένγκες θέλουν σαν τρελοί να πάρουν τον Μπέιλ από την Τότεναμ και ο μάνατζερ του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού τους προετοίμασε για το ότι θα χρειαστεί να... σκάσουν πάρα πολλά για να κάνουν το «μπαμ». «Ο Μπέιλ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ. Εχει αποδείξει ποιος είναι σε όλο τον κόσμο. Κοιτάξτε, ακούγεται τρελό, όμως όσο κι αν κόστισε ο Νεϊμάρ, ο Γκάρεθ Μπέιλ αξίζει περισσότερα».

Ο ατζέντης του διεθνή μεσοεπιθετικού άφησε φυσικά την πόρτα ανοικτή για να υπάρξουν συζητήσεις. «Αν κάποιος όπως ο κύριος Πέρεθ ενδιαφέρεται για τον Γκάρεθ Μπέιλ, θα ήταν μεγάλη τιμή και θέλουμε να ακούσουμε».

Τέλος, πέταξε και το καρφί του προς τη διοίκηση των Blancos που είχαν κάνει πρόταση για να κλέψουν τον Βραζιλιάνο μάγο της ντρίμπλας. «Ελπίζω όποια ομάδα τον θέλει, να μην τον θέλει επειδή δεν κατάφερε να πάρει τον Νεϊμάρ. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα