Τέλλος: «Ευχαριστώ την Παναχαϊκή»

Τέλλος: «Ευχαριστώ την Παναχαϊκή»

bet365

Παρελθόν αποτελεί από την Παναχαϊκή από σήμερα ο έμπειρος αμυντικός, Σάκης Τέλλος, που σε επικοινωνία του με το gazzetta εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα και τον κ. Κούγια.

Μετά από 6 μήνες, ο Σάκης Τέλλος αποχωρεί από την Παναχαϊκή, καθώς αν και η δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από την συνεργασία, οικογενειακοί λόγοι ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή να λύσει το συμβόλαιό του.

Σε επικοινωνία που είχε με το gazzetta, ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως ευχαριστεί την ομάδα και τον Κούγια για την άψογη συμπεριφορά τους, ενώ τονίζει πως έφυγε από την Πάτρα για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

«Μόλις έφτασα Επανομή, κοντά στην οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στην Παναχαϊκή για όσα περάσαμε μαζί, φεύγω από την ομάδα, όμως δεν θα τους ξεχάσω, ούτε φυσικά τα όσα περάσαμε μαζί.

Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδειξε κατανόηση και γενικά η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν άψογη και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Ο λόγος που έφυγα από την ομάδα είναι καθαρά η οικογένειά μου. Ήθελα να είμαι κοντά τους, οπότε στόχος μου είναι να βρω μία ομάδα από την Θεσσαλονίκη, ή τουλάχιστον κάπου πιο κοντά.

Ακόμα δεν έχω κάνει καμία απολύτως επαφή, θέλω λίγες μέρες να ηρεμήσω και στην συνέχεια θα ξεκινήσω τις όποιες επαφές με συλλόγους, για να δω τι θα κάνω».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα