Το βάρος στην τακτική για την κούπα!

Το βάρος στην τακτική για την κούπα!

bet365

Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Σάκης Τσιώλης έριξε το βάρος στην τακτική.

Στις περισσότερες αν όχι όλες τις αναμετρήσεις που έχει δώσει φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, το έχει καταφέρει μια χαρά. Το Σάββατο οι Αρκάδες παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό τον πρώτο τους μεγάλο τελικό, διεκδικώντας το Κύπελλο και ο Σάκης Τσιώλης έριξε και σήμερα το βάρος στην τακτική, θέλοντας για ακόμα μία φορά να επιβάλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο προπονητή είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και ο Τσιώλης έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη.

Φεύγουν τα εισιτήρια

Συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς φιλάθλων του Αστέρα η διάθεση εισιτηρίων του τελικού, τόσο στο εκδοτήριο που έχει στηθεί στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, όσο και στα τρία σημεία πώλησης στην Αθήνα.

Απαραίτητη επισήμανση για τους ενδιαφερόμενους είναι πώς δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (ημέρα του τελικού) και είναι απαραίτητη η κατοχή εισιτηρίου ανεξαρτήτου ηλικίας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα