Ημερίδα με Κατσουράνη και Λέντζα για το ποδόσφαιρο στον Βύρωνα

Gazzetta team
Ημερίδα με Κατσουράνη και Λέντζα για το ποδόσφαιρο στον Βύρωνα

bet365

Ο Αστέρας Βύρωνα σας προσκαλεί στο Δημαρχείο του Βύρωνα την Παρασκευή, 20/12 στις 19.00, για μια ημερίδα γεμάτη ποδόσφαιρο, με πολύ ενδιαφέροντες ομιλητές.

Ο Αστέρας Βύρωνα συμπλήρωσε φέτος πέντε χρόνια ζωής, κηρύσσοντας μια διαφορετική προσέγγιση στο ποδόσφαιρο ακαδημιών, η οποία βασίζεται στις αρχές του fair play, του υγιούς ανταγωνισμού και της χαράς του παιχνιδιού.

Λίγο πριν την αυλαία του 2019, διοργανώνει στο δημαρχείο του Βύρωνα μια ημερίδα που καλύπτει τον ρόλο του ποδοσφαίρου στη ζωή μας και το μότο «σήμερα αθλητές, αύριο σωστοί φίλαθλοι».

Στο πρώτο σκέλος της εκδήλωσης θα μιλήσουν η ψυχολόγος Ειρήνη Χατζησωτηράκη και η διατροφολόγος Ιωάννα Μαστρολέων, οι οποίες θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις γονέων και παιδιών.

Έπειτα, θα πάρει τη σκυτάλη ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα μεταφέρει τις δικές του εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, ενώ θα ακολουθήσουν ο παρουσιαστής του Football Stories Γιώργος Λέντζας, που έζησε από κοντά τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και ο Θάνος Σαρρής, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «η μπάλα στην κερκίδα», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ και θα είναι διαθέσιμο στον χώρο.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αλέκα Ζουμή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

 

Τελευταία Νέα