Tο πιο τολμηρό πράγμα που έχει κάνει φίλαθλος για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα

Gazzetta team
Tο πιο τολμηρό πράγμα που έχει κάνει φίλαθλος για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα

bet365

Οι απαντήσεις στο διαγωνισμό #daretowin ήταν πολλές και ευφάνταστες. Η απάντηση, όμως, του νικητή μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όλοι έχουμε κάνει παράτολμα πράγματα προκειμένου να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Από κοπάνα από το φροντιστήριο, ενώ ξέραμε ότι η γραμματέας του θα έπαιρνε τους γονείς μας τηλέφωνο προκειμένου να τους ενημερώσει για την απουσία μας μέχρι να χαλάσουμε από το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα όλα μας το μισθό προκειμένου να βρεθούμε πλάι στην ομάδα μας σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Με αφορμή την αγάπη για την ομάδα μας και το πόσα έχουμε τολμήσει για αυτή, η Allianz έτρεξε τον διαγωνισμό #daretowin την προηγούμενη εβδομάδα ζητώντας από φιλάθλους να γράψουν το πιο τολμηρό πράγμα που έχουν κάνει για την ομάδα τους. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κέρδιζε ένα ταξίδι στο Μόναχο για δύο άτομα προκειμένου να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του Allianz Arena τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Champions League.

Οι απαντήσεις ήταν πολλές και ευφάνταστες, ωστόσο αυτή του νικητή ξέφευγε από τα προβλεπόμενα. Στο Μόναχο θα βρεθεί ο Κυριάκος Πρωτιβιώτης, ο οποίος το πιο ακραίο πράγμα που έχει τολμήσει να κάνει για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα είναι να… χωρίσει.

Λίγο πριν το ταξίδι του στο Μόναχο μιλήσαμε με τον Κυριάκο, ο οποίος μας είπε τα εξής για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον διαγωνισμό #daretowin:

«Παρακολουθώ πάρα πολύ ποδόσφαιρο και δεν χάνω ποτέ τους αγώνες του Champions League. Όταν έχεις σχέση υπάρχουν δύο επιλογές: είτε να παρακολουθήσεις το ματς της ομάδας σου παρέα με τους φίλους σου με τη δεδομένη, όμως, γκρίνια της κοπέλας σου είτε μόνο με την κοπέλα σου. Ε εγώ σε κάποια στιγμή της ζωής μου αναγκάστηκα να χωρίσω προκειμένου να το παρακολουθήσω με τους φίλους μου χωρίς την γκρίνια της κοπέλας μου.

Έχω παρακολουθήσει αγώνες του Champions League σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα όπως το Μπερναμπέου και το Ολίμπικο, ωστόσο από το Allianz Arena μέχρι στιγμής έχω περάσει μόνο απ' έξω. Χάρη στο διαγωνισμό #daretowin ήρθε η ώρα να μπω και μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο».

Ευχόμαστε στον Κυριάκο να απολαύσει την ατμόσφαιρα του Allianz Arena και τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και περιμένουμε να επιστρέψει για να μας μιλήσει αναλυτικά για τα όσα θα ζήσει στη Γερμανία.

Ο Κυριάκος τόλμησε και κέρδισε!

#AllianzGreece #TolmiseSimera

 

Τελευταία Νέα