Ντεσάν: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία για ακόμα έναν τελικό»

Gazzetta team
Ντεσάν: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία για ακόμα έναν τελικό»

bet365

Ο Γάλλος εκλέκτορας προέτρεψε τους παίκτες του να παίξουν ξανά σε τελικό μετά τον χαμένο του EURO δύο χρόνια νωρίτερα, ενώ άφησε να εννοηθεί βοήθεια του Καντέ στο μαρκάρισμα του Αζάρ.

Η ώρα του πρώτου ημιτελικού ζυγώνει (Τρίτη 21:00) και έφτασε η ώρα των δηλώσεων. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν είπε κάτι φοβερό που δεν το ξέραμε. Ουσιαστικά έθεσε τους παίκτες του μπροστά στη μεγάλη ευκαιρία, τη δεύτερη μετά τον χαμένο τελικό του EURO δύο χρόνια νωρίτερα και τους προέτρεψε να την εκμεταλλευτούν: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία για ακόμα έναν τελικό».

Οι περισσότερες ερωτήσεις που του έγιναν, αφορούσαν το αγωνιστικό στιλ των αντιπάλων. Το πώς θα αντιμετωπίσει δηλαδή η Γαλλία το ταλέντο και τη φυσική δύναμη των Βέλγων. Ο Ντεσάν εξήγησε ότι: «Εχουμε τα πλάνα μας και είμαστε προετοιμασμένοι για την οποιαδήποτε αγωνιστική αλλαγή των Βέλγων». Οσο για το πώς θα σταματήσει τον Αζάρ, ο Γάλλος εκλέκτορας έριξε στην κουβέντα τον Καντέ και το ότι: «Θα είναι σημαντικό μέρος του σχεδίου. Αλλωστε έχει ήδη αντιμετωπίσει με επιτυχία τον Μέσι».

 

Τελευταία Νέα