Τσόχος και Σαμπράκος τρώνε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Τσόχος και Σαμπράκος τρώνε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Τσόχος και Σαμπράκος τρώνε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Οι διευθυντές του gazzetta σε μια καθημερινή Facebook live εκπομπή για το Μουντιάλ, παρέα με τον σεφ που εμπνέεται από τα γκολ και τα μετατρέπει σε λιχουδιές.

Η ώρα για το γεγονός του καλοκαιριού, ή και της 4ετίας για όλους εμάς που λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, έφτασε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 αρχίζει, και μαζί του αρχίζει η καθημερινή (από Δευτέρα έως Παρασκευή) εκπομπή του gazzetta.gr για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τη χορηγία της HELLMANN'S. O Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος θα σας περιμένουν καθημερινά στην facebook page του gazzetta.gr για να κουβεντιάσουν και να αναλύσουν τα όσα θα συμβαίνουν στα γήπεδα της Ρωσίας. Δεν θα είναι όμως μόνοι. Μαζί τους, καθημερινά, θα είναι ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε μια εκπομπή που παντρεύει το ποδόσφαιρο με την μαγειρική.

Καθημερινά όλοι εσείς, οι αναγνώστες του gazzetta.gr θα ψηφίζετε το ωραιότερο γκολ της ημέρας, από το οποίο θα εμπνέεται ο σεφ για να δημιουργήσει μια λιχουδιά που θα γεύονται live ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ανήμερα της πρεμιέρας, οι διευθυντές του gazzetta θυμούνται τα καλύτερα γκολ ever σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμπνέεται από το καλύτερο γκολ για να δημιουργήσει ένα πολυόροφο burger. Τσόχος και Σαμπράκος απαντούν στην ερώτηση του Κουτσόπουλου για τα φαβορί της διοργάνωσης και κάνουν εκτίμηση για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Δείτε την συνταγή της ημέρας πατώντας εδώ

Και απολαύστε την πρώτη εκπομπή!

 

Best of internet