«Ελάχιστες πιθανότητες κόντρα στην Ελλάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται»

«Ελάχιστες πιθανότητες κόντρα στην Ελλάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται»

«Ελάχιστες πιθανότητες κόντρα στην Ελλάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται»

bet365

Ο κορυφαίος παίκτης της εθνικής Γιβραλτάρ, Λι Κασκιάρο μίλησε στο gazzetta.gr για το αυριανό ματς κόντρα στην Εθνική, το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Σέλτικ, τις απουσίες της ομάδας του, ενώ σύγκρινε Ελλάδα και Βοσνία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ουαλία – Ιρλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το Γιβραλτάρ δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμό στον 8ο όμιλο των Προκριματικών του Μουντιάλ έχοντας δεχθεί 43 γκολ.

Με εξαίρεση το ματς στο Αλγκάρβε, όπου λύγισε στο 87΄ από την Κύπρο (1-2), αλλά και την ρεβάνς στη Λευκωσία (3-1), σε όλα τα υπόλοιπα ματς δέχθηκε το λιγότερο τέσσερα γκολ.

Ο Λι Κασκιάρο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 σημείωσε ένα ιστορικό γκολ κόντρα στη Σέλτικ χαρίζοντας δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Τζεφ Γουντ.

Ο 36χρονος φορ, ο οποίος αύριο (10/10) δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού μίλησε στο gazzetta.gr για τις πιθανότητες που αναλογούν στο Γιβραλτάρ για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

«Ρεαλιστικά δεν νομίζω πως έχουμε ελπίδες να κόψουμε βαθμούς από την Ελλάδα από την στιγμή μάλιστα που χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει μέρος στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Το κίνητρο είναι τεράστιο για την εθνική σας.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αν και έχουμε τρεις-τέσσερις σημαντικές απουσίες. Οι πιθανότητες μας είναι αμυδρές όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε λόγο για μια διδακτική εμπειρία σε ματς κόντρα σε ομάδες όπως η Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι μια έμπειρη ομάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Είναι σημαντικά για εμάς αυτά τα ματς για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μην ξεχνάτε είμαστε μια νέα ομάδα. Βρισκόμαστε όλοι μαζί για 4-5 χρόνια.

Στόχος μας είναι να προπονούμαστε κάθε μέρα και το πρωτάθλημα μας να γίνει πιο ανταγωνιστικό προκειμένου να ωφεληθεί έτσι και η εθνική ομάδα.

Με τον σύλλογο μου, την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς πετύχαμε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας νικώντας την Σέλτικ με δικό μας γκολ.

Για αυτό ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο να ζήσουμε τέτοια όνειρα. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε κάποια στιγμή και με την εθνική μας».

Ο Κασκιάρο αναφέρθηκε και στο πρώτο ματς στο Αλγκάρβε όπου το Γιβραλτάρ στάθηκε αξιοπρεπώς με αντίπαλο την εθνική Ελλάδας.

«Αν θυμάστε στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα στο Αλγκάρβε το πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν πως θα έληγε ισόπαλο 1-1 όμως μετά το 44΄ δεχθήκαμε τρία γκολ και χάσαμε τελικά με 4-1. Ήμασταν άτυχοι, αλλά μας λείπουν και οι εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο αγώνων.

Όπως είπα όμως αύριο είναι δύσκολα γιατί εκτός των άλλων έχουμε απουσίες. Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ λόγω τραυματισμού, όπως και ο αδερφός μου Ράιαν Κασκιάρο, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά που θα παίξουν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό παλεύοντας όσο μπορούν».

Η Εθνική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλάβει την δεύτερη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας μέσω μπαράζ, έχοντας εκτοπίσει την Βοσνία. Ο ποδοσφαιριστής της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς δεν εντοπίζει πολλές διαφορές στη δυναμικότητα των δύο ομάδων.

«Δύσκολο να πω εάν η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Βοσνία για την δεύτερη θέση του ομίλου μας. Νομίζω πως είναι ισοδύναμες ομάδες με πανομοιότυπη προσέγγιση στην τακτική τους.

Η Ελλάδα μετά το Euro 2004 ανέβηκε πολύ και πλέον θεωρείται ισχυρή ομάδα. Βέβαια αν και θεωρώ πως οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες δεν έχετε προκριθεί ακόμη στο Μουντιάλ και θα χρειαστείτε και τα μπαράζ. Η Ελλάδα όμως είναι μια ομάδα την οποία σέβομαι και σας εύχομαι καλή επιτυχία».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα