Με Ντούνη ο Άρης επικράτησε(1-0) της ΑΕΛ

Gazzetta team
Με Ντούνη ο Άρης επικράτησε(1-0) της ΑΕΛ

bet365

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης σ’ ένα γκολ του Μάρκου Ντούνη στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες δεν απέκτησαν ρυθμό με συνέπεια να σημειωθούν ελάχιστες τελικές προσπάθειες. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Για την ακρίβεια, ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες αλλά τόσο στην εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν όσο και σε μια κεφαλιά του Πασά ο Αναγνωστόπουλος είχε πολύ σωστά αντίδραση. Η ΑΕΛ είχε τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας γεγονός που αποτυπώθηκε και από τη δυσκολία της να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Τελικώς, αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει ο Ντούνης στο 60 λεπτό (δεν πρόλαβε να πλασάρει βρισκόμενος εντός της μεγάλης περιοχής) το έκανε δέκα λεπτά αργότερα. Έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Κάσου, ο τελευταίος στην κατάλληλη στιγμή φρόντισε να τροφοδοτήσει τον συμπαίκτη του και ο Ντούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο 20πτο η Λάρισα πίεσε με σκοπό να φθάσει στην ισοφάριση, επί της ουσίας όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Για την ακρίβεια, με εξαίρεση ένα άστοχο πλασέ από τον Γκρίζμαν – έπειτα από λάθος του Ιντζόγλου – οι Θεσσαλοί ήταν ακίνδυνοι.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης (73’ Μαραγκός), Τσουμάνης (46’ Τζανακάκης), Μπούρμπος (73’ Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (73’ Λώττας), Πλατέλλας (46’ Ντούνης), Πασάς (73’ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (46’ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (71’ Στεφάνοβιτς)

ΑΕΛ(Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας, Ουάλας (62’ Κόντορ), Ρέντζας (56’ Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (79’ Γκριζμάν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (46’ Περόνε)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα