Ο επόμενος Μπέκαμ είναι ο... γιος του Νέβιλ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο επόμενος Μπέκαμ είναι ο... γιος του Νέβιλ! (vid)

bet365

Ο Χάρβεϊ Νέβιλ παρουσιάζεται στον διεθνή Τύπο ως ο... επόμενος Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον πιτσιρικά να διακρίνεται από τη δύναμη και την ακρίβεια στο δεξί του πόδι.

Ο 14χρονος γιος του Φιλ Νέβιλ, ανήκει στη Βαλένθια και αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής από την εποχή που ο θείος του, Γκάρι, είχε αναλάβει για πολύ λίγο την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Το πέρασμα του άλλοτε μπακ των «κόκκινων διαβόλων» από τον πάγκο του ισπανικού συλλόγου ήταν καταστροφικό, ο αδερφός του, Φιλ, που βρισκόταν μαζί του στο τεχνικό τιμ αποχώρησε κι εκείνος από την ομάδα, όμως ο Χάρβεϊ παρέμεινε στις ακαδημίες.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βοσνία Ερζ. – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σύμφωνα με το «Super Deporte», λόγω και του... διαβολικού αίματος που κυλάει στις φλέβες του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παρακολουθεί και θέλει να τον τραβήξει στο «Κάρινγκτον» ώστε να δουλέψει ο νεαρός εκεί, μήπως και ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα, του θείου και της... Τάξης του '92.

 

Τελευταία Νέα