«Πυροβολεί» αλλά μένει... άσφαιρος ο Κριστιάνο

«Πυροβολεί» αλλά μένει... άσφαιρος ο Κριστιάνο

Κώστας Ζάλιαρης
«Πυροβολεί» αλλά μένει... άσφαιρος ο Κριστιάνο

bet365

Μετά την τιμωρία του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί 270 λεπτά στη φετινή La Liga. Προσπαθεί... μανιωδώς να σκοράρει, όμως αποτυγχάνει. Έχει δοκιμάσει περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην πρώτη κατηγορία αλλά έχει μείνει «άσφαιρος»!

Χάβρη – Λοριάν με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αναγκάστηκε να μείνει για τέσσερα ματς εκτός πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν έπειτα από την τιμωρία που του επιβλήθηκε για την απώθηση του διαιτητή στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο Super Cup Ισπανίας, τον περασμένο Αύγουστο, στο «Καμπ Νόου».

Επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ, έχει συμπληρώσει τρεις συμμετοχές, αλλά δεν έχει σκοράρει. Έκανε ασίστ στον Ίσκο, στο 2-0 της Κυριακής απέναντι στην Εσπανιόλ, όμως εκείνος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα.

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής έπειτα από εφτά αγωνιστικές, στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας, που έχει φτάσει στις 22 τελικές προσπάθειες (κι ας έχει αγωνιστεί 270 λεπτά σε τρεις αναμετρήσεις), όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο για τα δίχτυα!

«Είναι στεναχωρημένος που δεν μπορεί να μας βοηθήσει με τα γκολ του, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ανέφερε μετά το παιχνίδι με την Εσπανιόλ ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Πορτογάλο αστέρα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως είναι η χειρότερη επίδοση της καριέρας του Κριστιάνο αυτή της απουσίας τερμάτων έπειτα από τόσα αγωνιστικά λεπτά, ξεπερνώντας και τα 255 λεπτά δίχως γκολ της σεζόν 2010-2011.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα