Η ικανοποίηση των Μπεν και Ένγκελς για την προσπάθεια

Δημήτρης Τομαράς
Η ικανοποίηση των Μπεν και Ένγκελς για την προσπάθεια

bet365

Οι Μπεν και Ένγκελς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην Juventus Arena και το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Γιουβέντους.
Ο Ένγκελς είπε στη NOVA: «Κάναμε καλό παιχνίδι, μία καλή εμφάνιση ως ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πήραμε τους πόντους. Όμως παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον νέο προπονητή. Μόλις ήρθε, οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν παίξει σε δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια, έχουν κατακτήσει μερικές φορές το τρόπαιο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να το 'πάρουμε' μαζί μας στα επόμενα ματς».
Ο Μπεν από μέρους του επισήμανε στο ίδιο Μέσο: «Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε κάτι, ξέραμε ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, παίξαμε πολύ καλά αμυντικά και όλοι μας παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ κακό για μας. Τώρα είμαστε τελευταίοι στον όμιλο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε κάποιους πόντους. Είμαι αισιόδοξος γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα και να αγωνιστούμε καλύτερα απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Δείξαμε πράγματα στον νέο προπονητή, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο επόμενο ματς».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα