Το Παρίσι... φωταγωγείται!

Κώστας Ζάλιαρης
Το Παρίσι... φωταγωγείται!

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ταξιδέψει στο Παρίσι για το πιο εντυπωσιακό ματς της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ξανά κόντρα στην Ατλέτικο η Τσέλσι, στη Λισαβόνα φιλοξενείται η Μπαρτσελόνα.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνει ξανά στην άκρη τα όποια προβλήματα των Καβάνι και Νεϊμάρ και κοντράρεται με τους... φοβερούς και τρομερούς Βαυαρούς του Κάρλο Αντσελότι.

Η εντυπωσιακή γραμμή κρούσης της ομάδας του Ουνάι Έμερι, κόντρα σε αυτή της ομάδας του Μονάχου. Ένας στόχος και για τις δύο. Τα περισσότερα γκολ που θα δώσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το «Παρκ ντε Πρενς» θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη βραδιά, τη στιγμή που η Σέλτικ θα φιλοξενείται από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, έπειτα από τον... καταποντισμό που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες όταν τα έβαλε με την Παρί και δέχθηκε γκολ από την τριπλέτα των Καβάνι-Νεϊμάρ-Μπαπέ.

Γι' ακόμα μια χρονιά, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι συναντώνται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μια μέρα αφότου επισημοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στους «ροχιμπλάνκος», με τον Ισπανό φορ να έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον προσεχή Ιανουάριο λόγω και του εμπάργκο που βαραίνει τους Μαδριλένους. Για τον ίδιο όμιλο, η Ρόμα, που πήρε... παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο στο πρώτο ματς, βάζει αποκλειστικό στόχο την πρώτη της νίκη κόντρα στην Καραμπάκ που... βαρέθηκε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα της στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Μπαρτσελόνα, μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Γιουβέντους, αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα τη Σπόρτινγκ του πρώην αμυντικού της, Ζερεμί Ματιέ, ενώ οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ματς του ελληνικού ενδιαφέροντος.

Για τον 1ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε με απουσίες στη Μόσχα (εκτός οι Πογκμπά, Κάρικ και Φελαϊνί) όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ και η Βασιλεία υποδέχεται τη Μπενφίκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (21:45) και οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασιλεία – Μπενφίκα

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

2.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

3.Βασιλεία 0

4.Μπενφίκα 0

2ος όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

Άντερλεχτ – Σέλτικ

Η βαθμολογία:

1.Μπάγερν Μονάχου 3

2.Παρί 3

3.Σέλτικ 0

4.Άντερλεχτ

3ος όμιλος:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Άντερλεχτ – Σέλτικ

Η βαθμολογία:

1.Τσέλσι 3

2.Ρόμα 1

3.Ατλέτικο Μαδρίτης 1

4.Καραμπάκ 0

4ος όμιλος:

Γιουβέντους – Ολυμπιακός

Σπόρτινγκ – Μπαρτσελόνα

Η βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 3

2.Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

3.Γιουβέντους 0

4.Ολυμπιακός 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα