Προτό: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα με μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη»!

Προτό: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα με μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη»!

Προτό: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα με μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη»!

Ο Προτό εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού για Γιουβέντους και μίλησε για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον και ένα μεγάλο ματς σε μία χώρα που έχει δυνατούς δεσμούς.

Ο Βελγοιταλός κίπερ είπε στην Σ.Τ.:

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Γιουβέντους είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και όχι μόνο στην Ευρώπη. Για μένα είναι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί παίζω στην Ιταλία, όπου ήταν και όλη η οικογένειά μου εδώ.

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, καθώς είναι η επιστροφή μου στα μεγάλα ματς, με μία καταπληκτική και μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμένα γιατί επιστρέφω από έναν σοβαρό τραυματισμό. Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα δώσω το καλύτερό για τον Ολυμπιακό.
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
 
Είναι ένα παιχνίδι που ο προπονητής σας από χθες σας είπε ότι περισσότερα έχετε να κερδίσετε από ένα τέτοιο ματς παρά να χάσετε. Πώς αισθάνεσαι εσύ που θα παίξεις αύριο κόντρα στην Γιουβέντους;
 
Είναι αλήθεια ότι αύριο θα παίξουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το μάξιμουμ. Για εμένα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί η μισή μου οικογένεια είναι Ιταλοί και οι υπόλοιποι Βέλγοι. Ο πατέρας μου είναι από την Σικελία και έφυγα από την Ιταλία στα δυο μου για να πάω στο Βέλγιο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.
 
Είναι το δεύτερό σου παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είσαι εσύ, αλλά και δύο λόγια για την επιστροφή σου στο Champions League;
 
Είναι αλήθεια πώς είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα η αυριανή. Είναι η επιστροφή μου στα μεγάλα ματς μετά από μία περιπέτεια που λίγο έλειψε να σταματήσω την μπάλα. Αύριο επιστρέφω με μία καταπληκτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου σε αυτό το γήπεδο.

Best of internet