Σελότο: «Τον Νοέμβριο θα γίνει το φιλικό με τον Άρη»

Σελότο: «Τον Νοέμβριο θα γίνει το φιλικό με τον Άρη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σελότο: «Τον Νοέμβριο θα γίνει το φιλικό με τον Άρη»

bet365

Ο Γκιγέρμο Σελότο έδωσε απαντήσεις σχετικά με το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη σημειώνοντας ότι εκτός απροόπτου αυτό θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο καθώς επίσης και ότι θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη παίκτες από την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και είπε αρχικά. «Έχει αλλάξει η ημερομηνία, αναβλήθηκε το παιχνίδι και αναλόγως του καλενταρίου θα δούμε πότε θα οριστεί. Προσωπικά ενημερώθηκα προχθές για την αναβολή. Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Πιστεύω ότι το φιλικό παιχνίδι θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τους παίκτες που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη. «Θα είναι μια μίξη παικτών από την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Θα έρθει επίσης ο προπονητής της δεύτερης ομάδας και όχι εγώ».

Ο Σελότο αναφέρθηκε και στον Άρη τονίζοντας ότι… «γνωρίζω τον Άρη από έναν φίλο μου ατζέντη ο οποίος συνεργάζεται με ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μου έχει πει για τον Άρη, για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Γενικά οι οπαδοί του Άρη είναι γνωστοί και δημοφιλείς καθώς είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα