Αρνήθηκε 1 εκατ.ευρώ για τα πέναλτι ο Καβάνι!

Αρνήθηκε 1 εκατ.ευρώ για τα πέναλτι ο Καβάνι!

Κώστας Ζάλιαρης
Αρνήθηκε 1 εκατ.ευρώ για τα πέναλτι ο Καβάνι!

bet365

Με χρήματα προσπάθησε να επιφέρει ηρεμία στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν το μεγάλο αφεντικό της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, προσφέροντας στον Καβάνι μπόνους ώστε να σταματήσει να εκτελεί τα πέναλτι! Δεν δέχθηκε ο Ουρουγουανός!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Αρσεναλ – Γουέστ Μπρομ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σύμφωνα με την «El Pais», η κόντρα μεταξύ των Καβάνι και Νεϊμάρ συνεχίζει να υφίσταται και για τον λόγο αυτό, το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι, πρόσφερε 1 εκατ.ευρώ στον Ουρουγουανό φορ για να σταματήσει να εκτελεί τα πέναλτι, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν τα δέχθηκε!

Αμέσως μετά, ο ισχυρός άνδρας της Παρί στράφηκε στον Βραζιλιάνο και προσπάθησε με τα λόγια να τον πείσει πως εκείνος είναι ο «βασιλιάς» της ομάδας και πως δεν έχει ανάγκη τα πέναλτι όταν σχεδόν όλο το παιχνίδι της ομάδας γίνεται για εκείνον, σε αντίθεση με τον Καβάνι που ζει μόνο για το γκολ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα