Πλατέλλας: «Να χαρούμε το φιλικό με γεμάτο γήπεδο»

Πλατέλλας: «Να χαρούμε το φιλικό με γεμάτο γήπεδο»

Gazzetta team
Πλατέλλας: «Να χαρούμε το φιλικό με γεμάτο γήπεδο»

bet365

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε το ιδανικό ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη καθώς ήταν ο παίκτης που «ξεκλείδωσε» τον αγώνα Κυπέλλου των «κίτρινων» απέναντι στον Παναιγιάλειο και με δηλώσεις του στάθηκε στο γκολ που ήθελε αλλά και στον φιλικό αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Yellow Radio» και αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη. «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου. Γι αυτό ήρθα, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω. Θα κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο, γι αυτό να είναι όλοι σίγουροι. Σίγουρα στόχος του Άρη είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος, όμως είμαστε μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε κάθε ματς, ανεξαρτήτως θεσμού. Για μένα έχει σημασία το γκολ, γιατί όταν μπαίνεις σε ένα νέο ρόστερ, είναι καλό να μπαίνεις με το δεξί. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα κέρδισε για να είμαστε ήρεμοι και να δείξουμε από την αρχή τις προθέσεις μας. Για μένα αυτό το γκολ ήταν η αρχή τους παρόντος».

Σχετικά με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, είπε. «Θα μπούμε να το χαρούμε. Σίγουρα θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή. Πρώτη φορά θα παίξω στο γήπεδο του Άρη και μπροστά σε τόσο κόσμο και είναι κάτι που μου αρέσει. Να κάνω ντεμπούτο σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα