Η εξήγηση Χάσι για το 3-4-3

Δημήτρης Τομαράς
Η εξήγηση Χάσι για το 3-4-3

bet365

Ο Χάσι εξήγησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια γιατί ήθελε από το 4-2-3-1 να πάει το σχήμα 3-4-3 ή 3-4-1-2 στο β' μέρος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Το Gazzetta.gr έχει το θέμα.

Ο Κοσοβάρος προπονητής βλέποντας πως ο Ολυμπιακός έβγαζε μεν φάσεις αλλά φαινόταν έως ένα σημείο προβλέψιμος απέναντι στον καλά στημένο και... χτισμένο αμυντικά Αστέρα Τρίπολης αποφάσισε να κάνει κάτι το διαφορετικό για το 2ο μέρος που απέφερε και τη νίκη με 2-1.

Ο Χάσι εξήγησε και στους παίκτες του το γιατί. Τον λόγο δηλαδή που θα πήγαινε από το 4-2-3-1 στο 3-4-3 και στο 3-4-1-2: «Πρέπει να... εκπλήξουμε τον αντίπαλο και να προσαρμοστούμε ανάλογα στο παιχνίδι. Ο Αστέρας δείχνει να έχει μείνει... πίσω, να παίζει πολύ αμυντικά και να μας περιμένει. Πρέπει να τον αναγκάσουμε ώστε να μην μας περιμένει άλλο... Με το 3-4-3 θα τον... αποσυντονίσουμε και θα κοιτάξουμε να ανοίξουμε έτσι περισσότερους χώρους και να βρούμε και άλλους... διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο ποδόσφαιρο πάντα ο στόχος είναι να λειτουργείς σωστά και στην ροή του παιχνιδιού και να αλλάζεις με τέτοιον τρόπο ώστε να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις». Ο Χάσι μάλιστα το άφησε ανοιχτό να ξαναδοκιμάσει αυτό το σχήμα ενώ από το ξεκίνημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό έχει τεστάρει αρκετά πράγματα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα