ΠΑΟΚ: Πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή των «ασπρόμαυρων» ενόψει του αγώνα κυπέλλου με το Λεβαδειακό, όπου αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, για την αποστολή της ομάδας και σ’ αυτή δεν συμμετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Κάμπος, Μακ, Βαρέλα, Κάτσε, Λέοβατς, αλλά κι άλλοι που ίσως θα μπορούσαν να είναι όπως ο Πασχαλάκης, ο Πούγγουρας και ο Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στη διαχείριση της αναμέτρησης, κόντρα σ’ έναν γνώριμο αντίπαλο, καθώς ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία της μπάλας και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζάλμα Κάμπος λόγω μιας φλεγμονής στην απονεύρωση του προσαγωγή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή στο Καυτανζόγλειο στάδιο στο οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, λόγω των εργασιών που διεξάγονται στο χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας».

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι Ρέι, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα