Τζένοα - Λάτσιο 2-3

Gazzetta team
Τζένοα - Λάτσιο 2-3

bet365

Μετά τα τρία στην Μίλαν, ο Ιμόμπιλε έβαλε δύο στην Τζένοα και η Λάτσιο πέρασε από το Marassi με 2-3 κόντρα στην Τζένοα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Εσπανιόλ – Θέλτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Ιταλός επιθετικός που οδήγησε τους Laziali σε δεύτερη μεγάλη νίκη ύστερα από αυτή σε βάρος της Μίλαν καθώς είχε τις απαντήσεις στα γκολ του 16χρονου, Πιέτρο Πελέγκρι, και επέτρεψε στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να φτάσει τους 10 βαθμούς και να είναι πίσω μόνο από Γιουβέντους, Νάπολι, Ιντερ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξα το σκορ στο 13' όταν μετά το φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ο Περίν δεν κατάφερε να μπλοκάρει και από κοντά ο Μπάστος έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος ήταν το κυρίως πιάτο της αναμέτρησης στην Γένοβα. Ο 16χρονος, Πιέτρο Πελέγρι, έκανε το 1-1 για την Τζένοα ανοίγοντας μάχη με τον Ιμόμπιλε, ο οποίος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Λάτσιο στο 73', όμως ο Πελέγκρι με προβολή ύστερα από σέντρα από αριστερά σκόραρε ξανά για το 2-2. Ο παλιός όμως ήταν αλλιώς και στο 82' εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με όμορφο σκάψιμο στο τετ-α-τετ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

 

SERIE A Τελευταία Νέα