Μοιρασιά στο ντέρμπι της Βαλένθια (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Μοιρασιά στο ντέρμπι της Βαλένθια (vid)

bet365

Λεβάντε και Βαλένθια έμειναν στο 1-1 στο τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια κι έχουν από έξι βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές στην Primera Division.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά με την Βαλένθια να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα να έρχεται στο 27' για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Σολέρ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως η Βαλένθια πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ροντρίγκο ο οποίος αφύλακτος στην καρδιά της περιοχής της Λεβάντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' οι «νυχτερίδες» είχαν σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια ο Ραούλ Φερνάντεθ είπαν όχι. Και από την στιγμή που δεν έγινε το 2-0, ήρθε το 1-1 με τον Μπάρντι στο 40' το σουτ του οποίου άφησε στήλη άλατος τον Νέτο.

Ατλέτικο Μ. – Μάλαγα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην επανάληψη η Βαλένθια μπήκε με στόχο το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες του Μαρθελίνιο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έφτασαν κοντά στο 2-1 στο 49', αλλά ο Ροντρίγκο αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η Λεβάντε από την πλευρά της περίμενε πίσω και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις, αλλά με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο (60' - 65') δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Νέτο. Στο τελευταίο τέταρτο η Βαλένθια πίεσε, είχε ένα καλό σουτ με τον Τζάτζα στο 78' αλλά μέχρι εκεί με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Οι ενδεκάδες

Λεβάντε: Ραούλ Φερνάντεθ, Πέδρο Λόπεθ, Ποστίγκο, Τσέμα, Τόνιο, Καμπάνια (81' Ντουκουρέ), Λέρμα (46' Πιέρ), Τζέισον, Μπάρντι, Ιβι, Αλεξ Αλεγρία (58' Σάμου)

Βαλένθια: Νέτο, Μοντόγια, Γκαράι, Μουρίγιο, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Περέιρα (60' Γκέδες), Μίνα (71' Τζάτζα), Ροδρίγο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα