Θεοδωρίδης: «Να εφαρμοστεί ο νόμος με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Να εφαρμοστεί ο νόμος με την ΑΕΚ»

bet365

Στην πρώτη σύσκεψη για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Superleague ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για να κυλήσιε ομαλά το ντέρμπι.

«Θέλουμε να βλέπουμε τον διάδρομο και θα περάσουμε από αυτόν», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην βρούμε και πάλι κλειστές πόρτες, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια. Την περασμένη φορά περιμέναμε τον διαιτητή για να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα, αλλά ο Μάνταλος ήταν κλειδωμένος στα αποδυτήρια με τον Δημητριάδη, πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τα ίδια και έχουμε την απαίτηση να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό όπως κάνουμε εμείς σε όλους στα ματς του Καραϊσκάκη».

Μπουντεσλίγκα, Λειψία – Γκλάντμπαχ, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης κατηγόρησε την ΑΕΚ για πίεση στους διαιτητές : «Δεν γίνεται να ασκούν πίεση στους διαιτητές σε κάθε ματς. Να τους κυνηγάει ο Δημητριάδης και να μην τρέχει τίποτα. Δύο χρόνια τώρα έχουμε χάσει με τον Καλογερόπουλο και τον Μάνταλο. Το έχει δει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να εκβιάζει συνέχεια καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να εφαρμοστούν οι νόμοι».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα