Δώνης: «Παραπάνω από τις δυνάμεις μας»

Gazzetta team
Δώνης: «Παραπάνω από τις δυνάμεις μας»

bet365

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Γιώργος Δώνης με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να τονίζει πως να αντιμετωπίσει η ομάδα του την Ρεάλ στο Μπερναμπέου ήταν κάτι πάνω από τις δυνατότητές της.

Γιουρόπα Λιγκ, ΑΕΚ – Ριέκα, ώρα 20:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας μετά την ήττα των Κυπρίων από τους Ισπανούς ανέφερε: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή, είναι μια σημαντική εμπειρία. Όταν είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουν και να σου δώσουν μόνο θετικά στοιχεία».

Για την Ρεάλ και το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν όπως το περίμενα είχαμε την οργάνωσή μας κλείσαμε σωστά τους χώρους. Πιστεύω μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που το δεχθήκαμε κάπως εύκολα. Από τα νέα μας τα παιδιά περιμέναμε περισσότερα πράγματα, θεωρώ ότι τα νέα παιδιά όπως ο Ζαχίντ ο Σαλάι και ο Βούρος μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα ωστόσο σήμερα τους έλειπε η αυτοπεποίθηση, είχαν και άγχος... Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί, μπορεί να κουράζονται αλλά γίνονται καλύτεροι και μαζί τους και η ομάδα, κοιτάμε να παλέψουμε τα παιχνίδια που θα ειδικά στην έδρα μας θα είναι εντελώς διαφορετικά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα