«Απόλυτη συγκέντρωση, πολύ επικίνδυνοι στο πρώτο 30λεπτο» (pics & vid)

«Απόλυτη συγκέντρωση, πολύ επικίνδυνοι στο πρώτο 30λεπτο» (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
«Απόλυτη συγκέντρωση, πολύ επικίνδυνοι στο πρώτο 30λεπτο» (pics & vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι κόντρα στη Ριέκα και είναι πολύ πιθανό να πάει σε σχήμα με ενισχυμένο κέντρο.

Ο Ισπανός τεχνικός... διάβασε τα πάντα για το παιχνίδι των Κροατών και φρόντισε αυτές τις ημέρες να κάνει σαφή τα πάντα στους παίκτες του, προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη το βράδυ της Πέμπτης και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν, ως είθισται, στο γήπεδο που θα γίνει το ματς -παρουσία μάλιστα και του πρώην τεχνικού διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που είναι στην Κροατία- και ο Χιμένεθ φρόντισε για ακόμη μία φορά να τους δώσει τις απαραίτητες οδηγίες-εντολές. «Είναι πολύ δυνατοί και επικίνδυνοι, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Πρέπει να είμαστε όλοι απολύτως συγκεντρωμένοι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει όσο τίποτα άλλο να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα η ομάδα του.

Γι' αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει να αποκλείεται, αντιθέτως είναι αρκετά πιθανό, ο Ισπανός τεχνικός να επιδιώξει να γεμίσει το κέντρο του ώστε να πάρει τον έλεγχο εκεί και κατ' επέκταση στο ματς. Δεν θα είναι έκπληξη, επομένως, αν δούμε και σύστημα 4-4-1-1 και όχι δεδομένα το 4-2-3-1.

Οπως και να έχει, η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους Ανέστη, Μπακάκη, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Κλωναρίδη, Λιβάια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα