Ρουί Πατρίσιο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρουί Πατρίσιο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ, Ρουί Πατρίσιο ισχυρίστηκε πως τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Λίβερπουλ – Σεβίλλη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φιρμίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-2 στάθηκε ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας, σημειώνοντας ωστόσο πως η Σπόρτινγκ θα μπορούσε να έχει σημειώσει πιο πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριαρχούσε με το σκορ να είναι 0-3.

«Κάναμε ένα άριστο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και είχαμε τον έλεγχο του ματς, δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Αλλά, το πιο σημαντικό ήταν ότι φύγαμε με τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά δεν το κάναμε.

Σε κάθε ματς, παίζουμε για να νικήσουμε. Το να ξεκινήσεις τον όμιλο με νίκη είναι πάντα σημαντικό. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς», υποστήριξε ο 29χρονος τερματοφύλακας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα