Ο Καβάνι... έσβησε τον Ζλάταν (pic & vid)

Ο Καβάνι... έσβησε τον Ζλάταν (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Καβάνι... έσβησε τον Ζλάταν (pic & vid)

bet365

Η τρομερή κεφαλιά του Έντινσον Καβάνι στο 85ο λεπτό της νίκης (5-0) της Παρί στη Γλασκώβη, έβαλε τον Ουρουγουανό πάνω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στην κορυφή των σκόρερ του γαλλικού συλλόγου στην Ευρώπη!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Όσο ο Σουηδός νυν αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν στο «Παρκ ντε Πρενς», μια μόνιμη γκρίνια για τη θέση που αγωνιζόταν, τον χρόνο που αγωνιζόταν και το μέλλον του, την είχε ο Καβάνι...

Από τη στιγμή που ο Ζλάταν αποχώρησε για να συνεχίσει στην Αγγλία, ο Ουρουγουανός επιθετικός το πήρε πάνω του, αφού κατάλαβε πως του παρουσιαζόταν η μεγάλη ευκαιρία.

Παρέα με τους Νεϊμάρ και Μπαπέ, έχουν αποτελέσει πλέον μια τριπλέτα που τρομοκρατεί κάθε αντίπαλο, με τη συνεργασία τους να μη χαρακτηρίζεται από το «καπέλωμα» του ενός στον άλλον, αλλά από αρμονική συνύπαρξη στο γήπεδο.

Ο Καβάνι, στο ματς με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη το βράδυ της Τρίτης, ήταν ο πρώτος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίχως όμως να μετρήσει το γκολ του, με τον επόπτη να έχει σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ.

Βλέποντας τους Νεϊμάρ και Μπαπέ να βρίσκουν δίχτυα, ο υψηλόσωμος φορ το κατάφερε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σιμούνοβιτς, ενώ, στο 85' με εκπληκτική κεφαλιά – ψαράκι, διαμόρφωσε το 5-0 και έφτασε στα 21 τέρματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί.

Αυτό, τον έστειλε στην κορυφή των στράικερ της ομάδας στα τουρνουά της UEFA, αφού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε σταματήσει στα 20...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα