«Έκραξε» τους παίκτες του ο Μουρίνιο!

«Έκραξε» τους παίκτες του ο Μουρίνιο!

Κώστας Ζάλιαρης
«Έκραξε» τους παίκτες του ο Μουρίνιο!

bet365

Παρά την εύκολη νίκη επί της Βασιλείας με σκορ 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για ασέβεια των παικτών του προς τον αντίπαλο και εμφανίστηκε έξαλλος από τη συμπεριφορά της ομάδας του μετά το δεύτερο γκολ!

Λίβερπουλ – Σεβίλλη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φιρμίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» είδε τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν τη σοβαρότητά τους όταν σκόραραν για δεύτερη φορά στο ματς με τους Ελβετούς, το βράδυ της Τρίτης και αυτό που θέλησε να τονίσει ήταν πως: «οφείλεις πάντοτε να σέβεσαι τον αντίπαλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το 2-0 όλα άλλαξαν και σταματήσαμε να παίζουμε... Σταματήσαμε να σκεφτόμαστε, σταματήσαμε να είμαστε σοβαροί. Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις στο γήπεδο και μπορούσαμε να έχουμε μπει σε μπελάδες.

Κακές αποφάσεις, ποδόσφαιρο... Playstation, κολπάκια και παιχνίδι που δεν μου αρέσει γιατί δεν ήταν σοβαρό. Οι παίκτες μου μάλλον πίστεψαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο και με το 2-0 ήταν σίγουρη η νίκη, όμως το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και οφείλεις να σέβεσαι τον αντίπαλο»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα