Καρσελά: «Να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Gazzetta team
Καρσελά: «Να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται»

bet365

Με το βλέμμα στη συνέχεια του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εμφανίστηκε ο Μεχντί Καρσελά.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του CosmoteTV, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών στάθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας του στον αγώνα απέναντι στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας, ενώ τόνισε πως το ταμείο γίνεται στο τέλος των αγώνων.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε το δικαίωμα για αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και αν τα κάναμε από το πρώτο ημίχρονο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζει το αποτέλεσμα τη συνέχεια του Ολυμπιακού στον όμιλο, είπε: «Θα μπορούσαμε να επηρεαστούμε από την ήττα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Παίζουμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και στη συνέχεια να δούμε τι θα καταφέρουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα