Φορτούνης: «Δεδομένα δύσκολος όμιλος αλλά είμαστε Ολυμπιακός»!

Φορτούνης: «Δεδομένα δύσκολος όμιλος αλλά είμαστε Ολυμπιακός»!

Gazzetta team
Φορτούνης: «Δεδομένα δύσκολος όμιλος αλλά είμαστε Ολυμπιακός»!

bet365

Το... σύνθημα για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον όμιλό του έδωσε μέσω του match programme ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Φορτούνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο όμιλος είναι δεδομένα δύσκολος αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός»!

Ακόμα ανάμεσα στα άλλα είπε στο match programme: «Οι αντίπαλοί μας συνθέτουν την καλύτερη τριάδα που έχουμε βρει μπροστά μας σε όμιλο. Η Μπαρτσελόνα είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Ακόμα κι αν δε βρίσκεται σε φόρμα, παραμένει η Νο1 επικίνδυνη ομάδα για να την αντιμετωπίσεις. Την Γιουβέντους την ξέρουμε, την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Ακόμα κι αν δεν είναι η ίδια ομάδα, ξέρουμε τον χαρακτήρα της, τον τρόπο που παίζει και τη φιλοσοφία της. Ηταν και φιναλίστ πέρσι. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο πως θα εμφανιστεί φέτος.

Η Σπόρτινγκ είναι εξαιρετική ομάδα. Πολύ γρήγορη, πολύ πιεστική. Εχει τρομερή ποιότητα, έναν εξαιρετικό τεχνικό και νομίζω πως θα μας βάλει δύσκολα. Eίμαστε όμως Ολυμπιακός και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Εχουμε πάντα ένα μεγάλο όπλο, το Καραϊσκάκη. Μέσα στην έδρα μας δε φοβόμαστε κανέναν».
Για την συνεργασία του με τους Οτζίτζα και Μάριν: «Και οι δύο έχουν τρομερή ποιότητα. Ο Οτζίτζα μπορεί να «απελευθερώνει» και να με «σπρώχνει» προς την αντίπαλη περιοχή. Καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι στον άξονα, ανασταλτικά και -κυρίως- δημιουργικά και έτσι μπορεί να φτιάχνει το παιχνίδι από πίσω, δύνοντάς μου τη δυνατότητα να ανεβαίνω και να πλησιάζω περισσότερο στον επιθετικό.
Σε ό,τι αφορά τον Μάριν, παίζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να κάνει πολλά τρικ, με αλλαγές θέσεων. Με εμένα, με τον Καρσελά, τον Σεμπά (ανάλογα ποιος παίζει). Ειδικά με εμένα, μπορούμε να αλλάζουμε θέσεις, να έρχεται κεντρικά και να βγαίνω στα άκρα ή να γίνομαι και δεύτερος επιθετικός και έτσι να «φορτώνουμε» τον άξονα και να κάνουμε εκεί υπεραριθμία. Αυτό βοηθάει να πατάνε την αντίπαλη περιοχή περισσότεροι παίκτες και να αυξάνουμε τις προϋποθέσεις για γκολ».
Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο: «Να μείνουμε ενωμέν οι. Μια γροθιά, όπως λέει και το σύνθημά μας. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε το Καραϊσκάκη να «βράζει» σε κάθε ματς. Να δείξουμε ακόμη και στην Μπαρτσελόνα τι εστί έδρα του Ολυμπιακού! Θέλουμε πάντα τον κόσμο δίπλα μας. Κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε πάντα να του δίνουμε νίκες και ωραία μπάλα».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα