Ουζουνίδης: «Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε»

bet365

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στην πειθαρχία των παικτών του που δεν είχαν μέσα στο παιχνίδι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν πραγματικά μια απογοήτευση η εμφάνιση για εμένα, γιατί είχαμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε και να δείξουμε κάποια πράγματα. Αν εξαιρέσεις δυο-τρεις περιπτώσεις όπου κάναμε σωστά κάποια πράγματα, στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κάναμε τίποτα.

Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό, αυτός που φταίει είναι ο προπονητής κι αυτός πρέπει να το διορθώσει. Πρέπει να το αλλάξω γρήγορα αυτό, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μου πως εδώ θα κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής κι όχι αυτά που θέλουν εκείνοι.

Αυτή η εικόνα σήμερα δεν ήταν εικόνα για Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ κακό, πέρα από το αγωνιστικό, να βλέπεις τους παίκτες να παραπονιέται ο ένας στον άλλον. Στη δική μου ομάδα αυτό είναι κάτι που δεν έχει γίνει και πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι έχουν έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ, ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μυαλό των παικτών. Σήμερα αν έβλεπε κανείς το παιχνίδι θα έλεγε πως η Κέρκυρα ήταν Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός… Κέρκυρα, με όλο τον σεβασμό που έχω στον αντίπαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα