Μπολόνια – Νάπολι 0-3

Gazzetta team
Μπολόνια – Νάπολι 0-3

bet365

Οι Παρτενοπέι χτύπησαν στο φινάλε και πέρασαν με 0-3 από την καλύτερη, αλλά άστοχη Μπολόνια, δείχνοντας να μαθαίνουν να πανηγυρίζουν ακόμα και στα άσχημα αγωνιστικά βράδια τους.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε Βερόνα και Αταλάντα δεν έριξε απλά από τρία, αλλά ήταν και γενικότερα εντυπωσιακή. Στο «Νταλ' Αρα» όμως η Νάπολι έδειξε ότι μαθαίνει να παίρνει και τα ματς εκείνα στα οποία αγωνιστικά μπορεί και να μην το αξίζει και αυτά είναι που μπορούν να της δώσουν το κάτι παραπάνω που αναζητά τα τελευταία χρόνια: δηλαδή το Σκουντέτο. Η Μπολόνια ήταν καλύτερη, μα άστοχη και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να βάλουν τρία αναπάντητα γκολ (0-3) και να φύγουν με το 3x3 που τους διατηρεί στην κορυφή παρέα με Γιουβέντους και Ιντερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές στιγμές. Πιο κοντά στο γκολ βρέθηκαν στο οριζόντιο δοκάρι του Βέρντι (11'), με τον Ρέινα να ακουμπάει σωτήρια την μπάλα και στο 60', με τον Κουλιμπαλί να σώζει στη γραμμή. Και αφού δεν τα έβαζαν οι Τζαλομπλού, το έκανε η Νάπολι. Συστημένη του Ινσίνιε (66'), αδράνεια σε άμυνα και τέρμα και με κοντινή κεφαλιά ο Καγιεχόν άνοιξε το φετινό λογαριασμό του.

Στο 83' ο Μέρτενς έκλεψε την μπάλα, επέλασε και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Μιράντε, ενώ στο 88' με γρήγορες εναλλαγές ο Καγιεχόν έδωσε στον Ζιελίνσκι, που ολοκλήρωσε το θριαμβευτικό πέρασμα. Εάν δεν έχεις δει το παιχνίδι, δεν καταλαβαίνεις πόσο αρχικά τυχερή και συ συνέχεια αποτελεσματική ήταν η Νάπολι. Αλλά κι αυτό μετράει πολύ...

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Μαϊέτα (58' Ντε Μαϊό), Κραφτ, Ελάντερ, Μασίνα, Πόλι, Πούλγκαρ, Ντι Φραντσέσκο, Βέρντι, Παλάσιο (77' Πέτκοβιτς), Ντέστρο (73' Κρέιτσι)

Νάπολι (Μαουρίτσο Σάρι): Ρέινα, Κίρικες (43' Ραούλ Αλμπιόλ), Κουλιμπαλί, Χισάι, Γκουλάμ, Χάμσικ (62' Ζιελίνσκι), Αλαν, Ζορζίνιο (77' Ντιαβαρά), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα