Χάσι: «Δεν είναι τελικός, έχουμε... υπερκίνητρο!» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Δεν είναι τελικός, έχουμε... υπερκίνητρο!» (vids)

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και προσπάθησε να αποσυμφορίσει τους παίκτες του από το άγχος της πρεμιέρας του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Τι είπε ο Ρομαό.

Ο Κοσοβάρος προπονητής είπε αυτά που θεωρούσε ότι έπρεπε για να... τσιτώσει τους παίκτες του και ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για τα πλάνα του με Σπόρτινγκ. Ο Χάσι είπε για:

Το εάν θεωρεί ότι είναι τελικός: Μέχρι τώρα ακούω τελικός και τελικός με Σπόρτινγκ λες και ήρθε το τέλος του κόσμου για την ομάδα μας. Κανείς δεν λέει να διασκεδαζουμε τον αγώνα. Να το απολαύσουμε πρωτα. Πέρυσι ημασταν Europa και φέτος εδώ. Δεν είναι τελικός και δεν συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Ναι πρέπει να πάμε να κερδίσουμε αλλά έχουμε τόσα ματς μετα και επίσης να πάμε και στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Την έδρα του Ολυμπιακού και το πως θα γίνει πάλι... κάστρο για να παίρνει νίκες όπως παλιά και το τι θα πει για κίνητρο στους παίκτες του: Πρώτα απ' όλα πρεπει να τα κάνουμε όλα καλά. Δεν χρειάζομαι εγώ να δώσω έξτρα κίνητρο. Το έχουν ήδη οι παίκτες μου. Έχουμε υπερκίνητρο ως ομάδα. Θελουμε να κάνουμε ενα καλο ματς στο πιο υψηλο κίνητρο. Να είμαστε προσεκτικοί, συμπαγείς και ενωμένοι και δεν είναι τόσο καλό το πολύ υψηλό κίνητρο και ο ενθουσιασμός. Ο 12ος παικτης μας το έχει κάνει ξανά. Μας έχει στηρίξει. Το είδα εδώ όταν ήρθα με Αντερλεχτ που επηρεάστηκε τοτε η ομάδα και Ριέκα. Θέλουμε να πάμε καλά και να σπάσουμε αυτό το κακό σερί που λέτε πως έχουμε εντός τα τελευταία χρόνια.

Το κατά πόσον έχει σκεφτεί το πως θα αγωνιστεί: Δεν θα σας πω το πως θα παίξω. Θα κάνω πιο έξυπνο τον αντίπαλο έτσι.

Καταρχήν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με 11 (γέλια). Δεν θα παίξουμε 11 πίσω απο την μπάλα αλλά θα είμαστε προσεκτικοί. Να προσαρμοσουμε το παιχνιδι μας αύριο διότι εαν όχι ποτε θα το κάνουμε; Με Μπαρτσελόνα; Θα πρεπει να μην αφήνεις πολλούς χώρους σε μια ομάδα όπως η Σπόρτινγκ. Είναι αλλα τα ματς που παίζεις Ευρώπη σε σχέση με Ελλάδα.

Την Σπόρτινγκ και την άποψη ότι είναι φαβορί και το τι πιστεύει ο ίδιος: Εαν σκεφτείτε το τι παίκτες πήρε η Σπόρτινγκ το εκανε και για Ευρώπη. Και εμείς το ίδιο. Η Σπόρτινγκ μπορεί να παίξει με πολλούς τρόπους. Ψηλά και χαμηλά. Έχει ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Και εμείς όμως έχουμε τα προσόντα μας. Εχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες στο κεντρο όπως ο Ρομαο. Θα φανεί ποιος θα αξιοποιήσει πιο καλά τα κενά του αντιπάλου. Θα δούμε πως θα φανούν οι ομάδες. Δεν θα πω ποιος είναι το φαβορί. Δεν θα ασκησω τέτοια πίεση στην ομάδα μου ούτε κάτι άλλο. Θα το δούμε αύριο.

Ο Ρομαό από μέρους του ως αρχηγός της ομάδας και εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε για:

Το εάν θεωρεί τον αγώνα κλειδί: Είναι πράγματι πολύ σημαντικό για εμάς το ματς. Θέλουμε τους πόντους και θα κανουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός: Είναι ενα ματς δύσκολο. Η Σπόρτινγκ έχει πολύ καλη τεχνική αλλά και εμείς εχουμε πάρει τις οδηγίες μας απο τον προπονητή και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Το κατά πόσον η ομάδα του έχει... φόβο ή αγχος και πίεση λόγω του κόσμου και επειδή παίζει πρώτο ματς εντός και το μήνυμά του στον κόσμο: Οχι δεν φοβόμαστε κάτι. Παίζουμε εντος και όλοι θα μας βοηθήσουν. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Πολύ σημαντικό το ματς και τους περιμένουμε ολους στο πλευρό μας. Ολο τον κόσμο μας.

Το ότι παίζει στόπερ αν και είναι μέσος ουσιαστικά: Ακούστε η αλήθεια είναι πως είμαι αμυντικός χαφ αλλά απο την στιγμή που με επέλεξαν για στόπερ σημαίνει πως μπορω να παίξω και να προσφέρω και εκεί.

Το γεγονός πως ήρθε στον Ολυμπιακό σαν βραδιές σαν την αυριανή: Ναι απο πέρυσι ήρθα για την Ευρώπη. Πέρυσι ημασταν στο Europa και φέτος Champions League. Αλήθεια σας λέω πως για αυτό ήρθα εδώ. Για τέτοια ματς και για να παίζω Ευρώπη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα