«Kόλλησε» ξανά η Ρεάλ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Kόλλησε» ξανά η Ρεάλ (vid)

bet365

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η οποία μετά την Βαλένθια, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη νεοφώτιστη Λεβάντε μένοντας στο 1-1. Δοκάρι στο 93' ο Κρος.

Η Ρεάλ ενόψει Champions League κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα δίνοντας την ευκαιρία στην Λεβάντε να κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους για την εστία του Φερνάντε με τους Μαδριλένους να ψάχνουν τα πατήματά τους. Μάλιστα, η Λεβάντε ήταν αυτή που κατάφερε να «παγώσει» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όταν στο 12' μετά από πλάγιο του Ιβάν Λόπες ο Καρβαχάλ έκανε λάθος υπολογισμό δίνοντας την ευκαιρία στον Ίβι από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ζιντάν ψαχνόταν, με τους φιλοξενούμενους να μην δίνουν καθόλου χώρο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση στην πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα στο 35' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ράμος έπιασε την κεφαλιά με τον Ραούλ Φερνάντες να αποκρούει με τα πόδια και τον Βάσκες από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, παραλίγο να κάνουν την ολική ανατροπή πριν το ημίχρονο με τον Μπέιλ στο 44', αλλά ο Ουαλός αστέρας δεν κατάφερε να νικήσει τον Φερνάντες σε τετ α τετ από τον πορτιέρο της Λεβάντε.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ξάνθη - Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην επανάληψη η πίεση της Ρεάλ αυξήθηκε με την Λεβάντε να έχει αποκλειστικό στόχο να κρατήσει τον βαθμό. Ο Ζιντάν έριξε στον αγωνιστικό χώρο και τον Ίσκο σε μια προσπάθεια να βρει την πάσα εκείνη που θα διασπάσει την αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων, αλλά ο Μπέιλ (είχε αντικαταστήσει από νωρίς τον Μπενζεμά) όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα με την κεφαλιά του στο 62' να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ και το σουτ του Ασένσιο στο 79' δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Μπέιλ είχε την πιο καθαρή ευκαιρία με την κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Λεβάντε. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρσέλο είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο και η Λεβάντε κράτησε με νύχια και με δόντια ένα σπουδαίο βαθμό έχοντας βέβαια και την τύχη με το μέρος της στο δοκάρι του Κρος στο 93'.

Οι ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγια, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Γιορέντε (62' Ίσκο), Κρος, Βάσκες (72' Κόβασιτς), Ασένσιο, Τέο Ερνάντες, Μπενζεμά (27' Μπέιλ)

Λεβάντε: Ραούλ Φερνάντες, Ι. Λόπες (20' Π. Λόπες) , Πόστιγο, Τσέμα, Τόνιο, Πίερ, Ίβι (67' Γκαρσία), Καμπάνια, Λέρμα, Αλεγκρία (55' Μπόατενγκ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα