Σαμπράνο Vs Μέσι: Τα… λένε στο «La Bombonera»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαμπράνο Vs Μέσι: Τα… λένε στο «La Bombonera»!

bet365

Ο Νολμπέρτο Σολάνο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κάρλος Σαμπράνο στην εθνική ομάδα του Περού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι!

Σαμπράνο Vs Μέσι: Δεν είναι απλά ένα σενάριο, ενόψει της μονομαχίας στο «La Bombonera» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, μάλλον, η πόρτα της εθνικής Περού ανοίγει και πάλι για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όπως οι Καρίγιο, Ουρτάδο, Κουέβα, Ράμος, από το καθοριστικό παιχνίδι στις 5 Οκτωβρίου με την Αργεντινή (το Περού είναι με την Αργεντινή στην 4η θέση, αλλά έχει τον πρώτο λόγο στην ισοβαθμία) θα ανοίξει τις πόρτες της εθνικής ομάδας, σε κάποιους παίκτες που μέχρι τώρα δεν ήταν στις κλήσεις, ένας εξ αυτών είναι και ο Κάρλος Σαμπράνο.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Νολμπέρτο Σολάνο, που ανήκει στο τιμ της εθνικής Περού, αποκάλυψε σήμερα πως ο Περουβιανος αμυντικός είναι στα υπόψην του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρικάρντο Καρέκα, γι’ αυτό είχε ταξιδέψει πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία προκειμένου να μιλήσει του.

Όπως σημειώνεται, από την στιγμή που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, περιμένουν να δουν την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Σαμπράνο, πόσους αγώνες θα έχει πάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να βρίσκεται στις κλήσεις για τον αγώνα με την Αργεντινή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «El Leon» είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 25 Μαρτίου του 2016, με την εθνική ομάδα του Περού στον αγώνα με τη Βενεζουέλα και έκτοτε δεν βρέθηκε ξανά στην αποστολή των «Μπλανκιρόχα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα