Η Ρεάλ πιστεύει ακόμα στο ταλέντο του Έντεγκαρντ

Η Ρεάλ πιστεύει ακόμα στο ταλέντο του Έντεγκαρντ

Κώστας Ζάλιαρης
Η Ρεάλ πιστεύει ακόμα στο ταλέντο του Έντεγκαρντ

bet365

Μπορεί να έπεσαν όλοι... πολύ έξω αναφορικά με την καριέρα του Μάρτιν Έντεγκαρντ μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι Ισπανοί τον πιστεύουν ακόμα, αφού του προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο!

Ο νεαρός χαφ, αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα», δίχως όμως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες...

«Δεν θα λήξει το 2018 το συμβόλαιό μου. Έχει ανανεωθεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα...» ήταν τα λόγια του Έντεγκαρντ λίγο μετά το παιχνίδι της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Νορβηγίας κόντρα στο Ισραήλ, το βράδυ της Τρίτης.

Το... παιδί θαύμα, μετακινήθηκε τον Ιανουάριο του 2015 από την Στρόμσγκοντσετ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Τενερίφη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τσόρι Ντομίνγκες σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μάλιστα, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιδείξη κακού χαρακτήρα και απαίτηση του μικρού να προπονείται με τους άνδρες, όπως όριζε για κάποιο διάστημα το συμβόλαιό του, όμως δεν είδε προκοπή...

Πλέον βρίσκεται στη Χέρενφεεν, όπου ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα